Win twee tickets voor Toughest Amsterdam

Over ongeveer een maandje is het eindelijk zo ver! Toughest komt naar Nederland. Goed nieuws, win via Obstakels.com twee tickets voor Toughest. Hoe? Lees dan verder.

Harbourrun

Toughest

Toughest is een grote obstacle run uit Zweden en is populair in heel Scandinavië. Ze hebben zowel in Engeland als in de Verenigde Staten diverse prijzen gewonnen voor beste obstacle run en meest innovatieve obstacle run. Ondanks dat het parcours slechts 8 kilometer lang is krijg je wel heel veel obstakels voor je kiezen. Een overzicht van bijna al hun hindernissen vind je op deze pagina. Uniek aan Toughest is hun fast lane concept. Je kunt een stukje afsnijden als je een extra moeilijke hindernis neemt. Hieronder wordt het uitgelegd.

Kortingscode en win tickets voor Toughest

Wil je zeker zijn van een ticket? Schrijf je dan in met kortingscode AMS17 en krijg 15 euro korting. Wil je kans maken op de gratis tickets? Tag dan je vrienden in dit blog op de social media of laat hieronder je naam achter.

Parcours Toughest Amsterdam

Benieuwd hoe het parcours er uitziet komende maand? Bekijk hieronder wat je precies kunt verwachten.

Parcours-Toughest-Amsterdam-2017

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

24 reacties

 1. Nancy Bischops on

  Het zou een eer zijn met mijn vriend kans te mogen maken op de gratis tickets als afsluiting van een lange revalidatie periode door een aanrijding een jaar geleden.

 2. Morena stevens on

  Lijkt me heel leuk om kaartjes te winnen en samen met mijn broer aan dit geweldige evenement meedoen!!

 3. Uiteraard maak ik graag kans op tickets voor Toughest! Ik ben wel benieuwd hoe onze Zweedse vrienden het principe van ‘living in the fast lane’ vertalen in deze runs!

 4. Soms veranderd een gebeurtenis je manier van leven. Obstacle running was dat voor mij. Mag ik deze gebeurtenis komen vieren in Amsterdam?

  Daan

 5. Tom de Bruijn on

  Die wil ik wel winnen! Staat op de bucket list, maar zit er helaas niet in dit jaar (duurrrrrrrrrrr). Sowieso heeft mn mattie Wesley Schot nog eentje tegoed!

 6. Jos baijens on

  Natuurlijk wil ik 2 tickets winnen💪🏼, neem ik een paar leden van onze bootcamp club mee, heb zelf al ingeschreven

 7. ik zou super graag mijn vriendin hier mee naar toe willen nemen ze zou het echt geweldig vinden

  groetjes van hugo&aileen

Leave A Reply

X
X