Nieuw: Mud Masters Burgers Zoo

0

Na Haarlemmermeer, Biddinghuizen, Weeze, Hamburg en Scheveningen lanceert Mud Masters vandaag een nieuwe editie. Mud Masters Burgers Zoo zal plaatsvinden op zondag 25 juni, speciaal voor de kleine Mud Masters.

Mud Masters Burgers Zoo

Tijgeren als een tijger, aan de Monkey Bars slingeren als een aap en na de finish brullen als een leeuw. Voor avontuurlijke kinderen vanaf 6 jaar en hun vrienden en familie komt Mud Masters Family op zondag 25 juni naar Burgers Zoo in Arnhem!

Samen overwinnen jullie de leukste en spannendste hindernissen op een stormbaan van 3 kilometer lang door het bos en langs het dierenpark, met uitzicht op de apen, leeuwen, giraffen en olifanten. Daarbij krijgen jullie ook nog eens de hele dag gratis toegang tot de dierentuin! Be a monkey, see a monkey!

Hier gaat nog lang over nagepraat worden aan de keukentafel… Het wordt oliFANTASTISCH! 😉

Op ongeveer elke 250 meter bevindt zich een hindernis. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen en veel modder. Om ervoor te zorgen dat iedereen moe maar voldaan over de finish komt, zijn er hindernissen voor alle niveaus van lengte en fitheid. Er is geen diep water.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn per direct open en een ticket kost 29 euro. Let op, het aantal plekken is beperkt voor deze eerste editie. Met je Mud Masters Family-ticket krijg je de hele dag gratis toegang tot de dierentuin! Neem een kijkje bij de apen en leer van de besten hoe jij de hindernis ‘Monkey Bars’ op het parcours kunt overwinnen.

Facebook Reacties
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X