Spartan Race komt naar Nederland dit najaar

2

Eindelijk is het dan zo ver. Spartan Race komt later dit jaar naar Nederland. Al jaren hangt het in de lucht, maar nu is het 100% zeker dat ze komen.

Inschrijven Spartan Race Nederland

De inschrijvingen gaan na het weekend open en dan kunnen we de locatie ook bekend maken. Bij Spartan Race krijgen de eerste 300 deelnemers traditiegetrouw een speciale korting op hun startbewijs. Je kunt nu je mailadres achterlaten op deze pagina en je krijgt een e-mail als de inschrijvingen open gaan.

Spartan Race Nederland

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

Leave A Reply

X