Alle obstakels Obstacle World Highland Edition

Vorige maand hadden we al alle obstakels van Strong Viking en alle hindernissen van Mud Masters. Vandaag kregen we ook alle obstakels van de nieuwe run Obstacle World door.

Obstakels Obstacle World Highland Edition

Over een route van 12 kilometer staan straks maar liefst 30 uitdagende obstakels. Op 1 en 2 juli kan iedereen meedoen aan een obstakelrun in het Tilburgse Stadsbos013. Dit evenement met de toepasselijke naam ‘The Highland Edition’ zal geheel in het teken staan van de Schotse Highland Games. Daarbij zijn de hindernissen zodanig geconstrueerd dat elke deelnemer, ongeacht het niveau, de juiste uitdaging vindt die bij hem of haar past.

Veiligheid

Veel aandacht is besteed aan de uitvoering en de veiligheid van de obstakels. Voor de grote bouwkundige constructies -met herkenbare namen als ‘Urquhart Castle’, ‘Wall of Clans’ en ‘Highland Hills’, is de hoofdproducent de doorgewinterde obstakelbouwer Bruggink & Rougoor. De overige hindernissen zijn door de organisatoren zelf ontworpen en uitgewerkt.

“En wij gaan niet voor een simpel boomstammetje over de sloot”, vertelt Sander van Nieuwenhuijzen, een van de initiatiefnemers van Obstacle World. “Elke hindernis biedt élke deelnemer de juiste uitdaging. Daarbij kun je de lat letterlijk zo hoog leggen als je zelf wilt. De ‘Hadrian’s Wall’ bijvoorbeeld is een muur die je bedwingt op een hoogte van 2 meter en vervolgens -als je wilt- ook op 2 meter 40 en 2 meter 80.” 

 

BackCrawl

Back Crawl

BattleRopes

Battle Ropes

BraveHeartRamp

Brave Heart Ramp

HadriansWall

Hadrians Wall

KiltedStruggle

Kilted Struggle

LochNessCrawl

Loch Ness Crawl

Netklim

Netklim

SkyeBridge

Skye Bridge

StartFinish

Start Finish

StirlingStrings

Stirling Strings

WallOfClans

Wall Of Clans

WarriorWalls

Warrior Walls

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X