About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Eerste keer mud masters (18 km)

    Veel meer obstakels dan Strong Viking, ook meer technisch van aard.

    Locatie is oké maar niet heel speciaal. De ruimte voor alle handeling is perfect (ook lekker warm)

    Kortom om, een leuke dag gehad.

  2. Mijn eerste run van het jaar. Hoewel ik er erg naar uit keek, was ik achteraf enigszins teleurgesteld. Door het toch best koude weer was het niet erg lekker lopen. Doordat de 2 grote waterhindernissen eigenlijk vrij vroeg in het parcours zaten en het dus niet warm was, bleef je eigenlijk de rest van het parcours nat en warmde je niet meer op.
    Ook had ik het idee dat de variatie aan obstakels wel wat te wensen over liet.

Leave A Reply

X
X