About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Ik was dit jaar weer aanwezig als fotograaf en er zijn wat mij betreft 2 aandachtspuntjes 🙂

    Als fotograaf heb je soms behoefte aan een kaart , om snel van een obstakel naar het andere te gaan , mijn verzoek aldaar werd afgedaan met ‘je kunt gewoon de linten volgen’, een 2e verzoek aan iemand anders van de organisatie werd afgedaan met ‘dat is geheim, als je het weet kunnen we je niet laten gaan’

    Er ontstonden op sommige plaatsen enorme opstoppingen, tientallen mensen die lang stilstonden alvorens ze door konden. Dit resulteerde uiteindelijk in dat ik maar naar een andere locatie ben gegaan aangezien wachtende mensen met de armen over elkaar niet echt aktie is die de moeite waard is om te fotograferen 🙂

    Desalniettemin was t weer een mooie run, lekker weer (al was t niet echt warm) en tiptop geregeld.

    tot volgend jaar

Leave A Reply

X
X