Win tickets voor de Fisherman’s Friend Strongmanrun

Over minder dan 2 weken is het weer zo ver! De Fisherman’s Friend Strongmanrun. Al sinds 2012 een begrip in de Europese obstacle running wereld. In Nederland konden we al jarenlang meedoen aan de edities in Hellendoorn. Sinds afgelopen jaar kun je ook aan de andere kant van het land meedoen aan de Strongmanrun of Strongsisterun, met een Rotterdamse editie.

Strongmanrun Rotterdam

Wil jij weten hoe de editie van vorig jaar was? Bekijk dan hieronder de aftermovie terug.

Win twee tickets

Wil je zelf twee tickets winnen voor de Strongmanrun? Laat hieronder dan weten met wie en waarom je de Strongmanrun wilt lopen en maak kans op twee startbewijzen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

15 reacties

 1. Marcel Pelster on

  Samen met michelle van doeselaar om weer eens een poging te wagen met OCR-en. hopelijk blijft mijn schouder nu wel eens in de kom zitten 🙂

 2. Met mijn lieve schat ruud.
  We hebben de fishermans friend run ook in italië gelopen. Dat was 1 groot feest en geweldig om mee te maken. In nederland hebben we m nog niet gerend maar dit feestje willen we niet missen!!!
  No pain nog glory!!

 3. Ward van Teijlingen on

  Matthias Koudijzer! Jij gaat mee naar outdoor valley! We zullen eens laten zien dat we na de mud masters nogsteeds Strong Man zijn. Ik trek m’n outfit vast aan!!

 4. Janny Kooiket on

  Wij zijn 2 superladies die aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Verleggen graag onze grenzen in Fishermansrun alias Superladies run 💪💪💪 Christina Mulder & Janny Kooiker.

 5. Janny Kooiker on

  Wij zijn 2 superladies die aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Verleggen graag onze grenzen in Fishermansrun alias Superladies run 💪💪💪 Christina Mulder & Janny Kooiker.

 6. Wat een leuke actie!
  Ik wil heel graag meedoen met mijn vader!
  Het afgelopen jaar heb ik getraind voor de Rotterdam Marathon en ben gefinisht!
  Nu zoek ik een nieuw doel en aangezien zowel ik als mijn vader nog nooit een obstakel run heb gedaan zou het heel gaaf zijn om dit als uitdaging te stellen. Leuk!!

 7. Met mijn buddy Friso die recent zijn eerste modder ervaring heeft gehad tijdens Mud Masters Haarlemmermeer. Die editie was tof, maar erg koud dus hebben we er niet optimaal van kunnen genieten. Zou dus in Rotterdam nog wel eens een herkansing willen doen!

 8. Maureen Uitdewilligen on

  Met loopmaatje Samantha omdat zij al zo lief was geweest mij mee te nemen naar de Mud Masters en wij onszelf met al deze runs ook kunnen bewijzen dat ons lichaam veeeeeel sterker is dan dat wíj denken!!! Danoontje Powerrrrrrr 💪

 9. Samen met Nadine Loman! Ze gaat door een moeilijke en zware periode op het moment en kan dit heel erg goed gebruiken. Ik zou haar hier graag mee opvrolijken. Zou super zijn!

 10. Maarten Wolff on

  Ik kan deze race uiteraard met niemand anders lopen dan Robert Houtzager. Vorige week heeft hij het Obstacle virus te pakken gekregen bij Mud Masters, maar dat is natuurlijk een obstacle course voor amateurs. Na mijn ervaring bij de Fisherman’s Friends Strongmanrun België wil ik hem graag laten zien dat deze race het “sterke spul” is en kijken of hij uit het juiste hout gesneden is om deze fantastische course tot een goed einde te brengen!

 11. Met Sem Verbocht. Hij heeft mij meegenomen naar mijn eerste en me van begin tot eind bijgestaan: nooit gedacht dat ik zoiets zou kunnen! I’d like to return the favour.

Leave A Reply

X
X