OCR Series te zien bij Ziggo

Nu de eerste drie edities van de OCR Series achter de rug zijn begint zich langzaam een stabiele top af te tekenen. Daar waar er eerst in de finale alleen gestreden kon worden om de flinke prijzenpot en de eer komt daar nu nog wat meer bij.

Winterhell

Finale OCR Series naar Ziggo

De finale van de OCR Series zal namelijk te zien zijn op Ziggo Sport TV. Op 18 juni vindt de finale plaats tijdens de Strong Viking Water Edition in Wijchen. Heb je thuis Ziggo dan kun je gewoon kijken. Heb je geen Ziggo dan kun je het programma waarschijnlijk gewoon online kijken via Ziggo Sport Totaal.

Iedereen maakt kans in megafinale

De top 200 mannen en top 100 vrouwen uit de ranking doet mee aan de finales. Zoals het er nu naar uitziet zullen er deelnemers uit meer dan 17 landen aan de start staan. In de laatste 500 meter kom je de nieuwe Super Saga tegen. Hier kun je in totaal nog 15 minuten aan straf krijgen waarmee het hele veld nog op zijn kop gezet kan worden. De uitslag van Race 3 en de huidige tussenstand kun je hier vinden.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie

Leave A Reply

X
X