Win twee tickets voor de Bootcamp Obstacle Run

En we hebben weer een mooi winactie. Op zondag 10 september staat recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk (naast Alkmaar) volledig in het teken van de Bootcamp Obstacle Run. Meer dan 40 obstakels staan klaar om te overwinnen. Naast toppers als Cliffhanger, Lord of the Rings, Monkey Hang, Fireman Slide, Mud Trenches en Defensive Walls nog meer spectaculaire en nieuwe uitdagingen. Wat dacht je van 70 meter tijgeren met op en afdalingen door de modder (Heavy Mud Crawl) of van 10 meter hoogte naar beneden glijden (Bomb Drop Slide). Kijk voor meer informatie op de website www.bootcamp-run.nl.

Win tickets

Wil je twee gratis tickets winnen? Laat dan weten wat jou favoriete obstakel is!

bootcamp obstacle run

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

21 reacties

  1. De bootcamp obstacle run bij het geestmerambacht !! Goed georganiseerd leuke obstakels en top sfeer😃👍

  2. De Cliffhanger is hier mijn favoriet, omdat je hem bij geen enkele andere obstacle run of survivalrun ziet! Vorig jaar viel ik vlak voor het eind eraf, dus dit jaar ga ik ‘m sowieso halen 😀

  3. Diana Cols on

    Pffff zoveel leuke obstakels, eigenlijk teveel om te kiezen. Dan ga ik toch voor iets spectaculairs…..de Bomb Drop Slide. Kom maar op met de tickets 🙂

  4. Mijn uitdaging zou zijn monkey 🐒hang. Dat zou mijn doel worden die te kunnen. Mijn voorouders zouden trots zijn op mij 🙊🙈🙉….

Leave A Reply

X
X