About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

 1. De StrongManRun heeft een minder sterk aangekleed thema te zoals bijv. bij een Strong Viking / Break-out runs, maar dat mocht de sfeer niet drukken. De 4 startvakken, op eigen geschatte snelheid, met trechter zorgen voor een verspreiding van de deelnemers. Dit geeft een goede doorstroming bij alle obstakels.

  De vrijwilligers waren vriendelijk en enthousiast. Bij het tijgeren bleek een stukje prikkeldraad los te zitten wat werd gerepareerd toen hierop geattendeerd werd. Verder viel op dat ook voor de niet-wedstrijdlopers namen werden omgeroepen bij de finish. Dit maakt het applaus van het publiek iets persoonlijker.

  Ondanks de vele meters aan lint afzettingen ontstonden er toch een paar verwarringen. Heb zelf ook een km extra gelopen, omdat we op oud parcours waren terechtgekomen. Na melding bij vrijwilliger bleek dat al eerder voor te komen. Hopelijk wordt dit de volgende keer verbetert.

  De obstakels zelf zijn redelijk standaard opgebouwd. Uitschieter in zwaarheid was de tijgerbaan 200m bergop. Geen grote bouwconstructies zoals de glijbaan of waterval klim als in Hellendoorn. Verder en paar plekken met modder, maar wel 1 diepe poel voor het finish wat leuke eindresultaten geeft.

  Een aantal waterposten verspreid op het parcours; een met banaan en een met energiereep. Welke ook bij de finish te vinden waren, naast een sportdrank/alcoholvrij bier. Wat afspoelen kon naast het gebruikelijke koude water ook een warm water douche!

  Een originele StrongManRun medaille is standaard inbegrepen evenals een bag met reclame / kortingsbonnen. Een SMR shirt is bij deze run optioneel te koop.

  Bij inschrijving is naast de afstand keuze ook een optie voor parkeerkaart voor de eerste 2 terreinen. Alleen die waren al reeds uitverkocht. De andere twee (gratis) lagen helaas op ~20 minuten lopen van de start. Dit was echter wel duidelijk aangegeven op de website.

Leave A Reply

X
X