Ga mee naar Rat Race Dirty Weekend

Vorig weekend zijn we voor het vierde jaar naar Rat Race Dirty Weekend geweest. Dit jaar gingen met meer dan 150 personen en 3 volle touringcars op weg naar de UK. Wat een fantastisch weekend. Naast veel gezelligheid, 32 kilometer over een prachtig landgoed en meer dan 200 obstakels was er ook nog een groot feest. Wil je komend jaar zelf mee? Schrijf je dan in via onze speciale pagina voor een extra korting.

Harbourrun

Rat Race Dirty Weekend 2018

Meer info over het evenement kun je hier vinden: Facebook Team DMM.

Inschrijven doe je via OCR Promotions, zowel voor de bus, het startbewijs, de camping als de afterparty.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X