Studenten organiseren eerste NK Obstacle Run

Update: het gaat om het tweede NK. Vorig jaar was er ook al een editie.

Een volledig Nederlands Kampioenschap hebben we helaas nog niet, maar studeer je nog dan kun je meedoen aan het eerste NK Obstacle Run voor studenten.

NSK Obstacle Run

Op zaterdag 24 juni vindt de FOSST Student Obstacle Run plaats. De studentenrun zal 8 km lang zijn en onderweg kom je maar liefst 40 obstakels tegen. De start van de FOSST Studenten Obstacle Run zal plaatsvinden vanaf omstreeks 15:00u. Studenten uit heel Nederland strijden tegen elkaar voor die felbegeerde eerste plaats en natuurlijk voor de titel Nederlands Studenten Kampioen Obstacle Run

Enthousiast? Deelname aan de Obstacle Run bedraagt € 25,00 p.p. Inschrijven kan via: http://fosst.nl/obstaclerun/

Tough Ten Miles

Het NK vindt plaats op het parcours van de Tough Ten Miles in Oisterwijk. Mocht je van verder af komen en dus niet de mogelijkheid hebt om gemakkelijk naar het terrein van de Tough Ten Miles in Oisterwijk te komen. Dan biedt sportraad FOSST pendelvervoer aan vanaf het station Oisterwijk naar het parcours van de Student Obstacle Run.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Nog een studentenkampioenschap OCR - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X