About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

5 reacties

 1. Ik heb gisteren de Iron Viking gelopen. Alle drie de afstanden. Dus heel de piste gezien.
  Degene die de ‘modder’ heeft gemaakt, bij de diverse mud obstacles, moeten ze in dienst houden. De modder was echt goed en sommige lekker zwaar om doorheen te komen. De voeding onderweg was prima. Weer een super parcours. De douches waren ook prima. Alles was goed geregeld. Een super run.

  Een kleine noot:
  De nieuwe manier van tassen opslaan is naar mijn optiek niet meer zo veilig voor de waardevolle spullen als het was. Je kan niet met een andere tas naar buiten lopen. Maar onverlaten kunnen wel even de beurs/geld/telefoon halen uit een ‘vreemde’ tas. Dit in de eigen tas doen en naar buiten lopen. De oude manier geeft mij een meer veiliger gevoel.

 2. Leuke run weer, maar ben het wel eens met de bovenstaande reactie, de manier van tassen opbergen verdiend geen schoonheidsprijs.

 3. Toch weer een keer kunnen zien dat er vele runs kunnen leren van de organisatie van deze Strong Viking. Goede sfeer, enorm goede modder (!!), een leuk afwisselend parcours en goede douches. Als ik verbeterpunten moet geven zijn dat inderdaad de rare schijnveiligheid bij de nieuwe bagageafhandeling en het feit dat de leukere obstakels altijd in de langere lopen zitten. De eerste 7 KM is dat wel een beetje saai en als je daarna niet meer verder gaat/kunt is het wel wat karig.

 4. Was weer een prima run, een paar leuke nieuwe obstakels, goeie modder, organisatie prima. Minpuntje vond ik de verzorgingsposten die steeds commercieler worden. Er was zelfs 1 post waar helemaal geen water was, alleen RedBull. Ook het ouderwetse “banaantje” is vervangen door een XXL bar..

 5. Overal mee eens. Geweldige run, heerlijke modder etc. Plek voor je spullen is inderdaad erg spannend. Minpuntje voor mij persoonlijk was het alfa biertje, ik had mij nou juist al 19k lang lopen verheugd op een SV biertje.

Leave A Reply

X
X