Nog een studentenkampioenschap OCR

Vorige week schreven we al over het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) OCR. Deze week kunnen we een tweede NSK melden met twee nieuwe varianten.

Winterhell

NSK Sprint & Team

In samenwerking met de SSN organiseert Venlostormt dit jaar de Nederlandse Studenten Kampioenschappen SprintStorm (een korte race) en TeamStorm (een teamrace.) Het NSK is een sportevenement waar studenten hun school vertegenwoordigen in de strijd voor het kampioenschap.

SprintStorm is een wedstrijd op zaterdag 10 juni waarin deelnemers zo snel mogelijk een parcours van ongeveer 1.300 meter afleggen. Dit doen ze in series. De snelsten gaan door naar de volgende ronde, tot aan de finale.

TeamStorm is een wedstrijd waarbij teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Teams starten achter elkaar en lopen twee rondes van het SprintStorm parcours. Zij leggen een afstand van 2.400 meter af waarbij ze gezamenlijk over de finish moeten komen. TeamStorm vindt plaats tussen de series, 2e ronde en finale van SprintStorm.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X