About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

4 reacties

 1. Leuke obstakels, zeer degelijke kwaliteit.
  Snik en snik heet, maar genoeg water punten en sproeiers. Overal mensen die je in de gaten houden, stel dat. Wat een fijn gevoel geeft, uiteraard.
  Modder was er niet super veel, maar maakt mij ook niet uit, het was waterpret 🙂
  Leuke locatie, genoeg beschutting ook, door de stukjes bos.
  Leuk dat ze een half festival ervan gemaakt hebben!! Maakt het voor ons ook leuker die muziek en mensen.
  Leuk thema, leuke medaille, leuke shirts. Ik heb de foto’s niet gezien, ze werden wel gemaakt, hoeveel mensen dat deden en op meerdere punten dat weet ik (nog) niet. Ik heb werkelijk geen slecht woord te zeggen. Ik vond hem medium pittig. Ben niet een super hardloper dat is t zwaarste voor mij. De obstakels zijn leuk, te doen, en zeker niet saai!

 2. Mario Veenstra on

  Dit was de vijfde keer samen met mijn zoon de 8 km, de warmte was het grootste obstakel.
  Een aantal nieuwe obstakels en een nieuwe ronde, mooi opgezet, goed georganiseerd, goede sfeer.
  Complimenten voor de organisatie met de hitte die er was, genoeg waterpunten en mensen die je verzoeken te drinken.
  Doorlopen was geen optie, je werd terug geroepen. Al met al de run waar je waar voor je inschrijfgeld krijgt.
  Zouden de heren shirts volgend jaar ook in XXL verkocht kunnen worden, de grootste maat nu was XL.
  Eén minpuntje, de man met de microfoon bij het obstakel met de grote plastic ballen. Het taal gebruik en het onheus bejegenen van deelnemers. Had de neiging om ie microfoon ergen weg te duwen bij ie man, vreselijk irritante man.

 3. Super! Fijn dat er ieder jaar weer verrassende nieuwe obstakels staan. De hele route was muziek te horen en dat maakte het extra leuk!

 4. Coen Harbers on

  Voor het derde achtereenvolgende jaar gelopen (door omstandigheden helaas maar de 8km) en elk jaar worden de obstakels eenvoudiger. Ik heb spijt dat ik niet de 14km heb gelopen aangezien daar wel wat uitdagende hindernissen in zaten..

  Organisatie en veiligheid erg goed geregeld, ruim voldoende waterpunten en afkoelmogelijkheden, dus ook dat was ondanks het snikhete weer prima geregeld.

Leave A Reply

X
X