Nog meer water bij de Mud and Water Challenge

Zaterdag 8 en zondag 9 juli keert de Mud and Water Challenge weer terug op het Eiland van Maurik (EVM19) te Maurik in Gelderland. Dit jaar met nog meer water. De Challenge, door deelnemers bestempeld als één van de leukste obstacle runs van Nederland, zet in 2017 in op een grote sprong voorwaarts.

Harbourrun

Langste waterobstakel

De Challenge heeft onder meer het langste waterobstakel van Nederland, met een lengte van maar liefst 200 meter. Nieuw zijn tevens de aangepaste afstanden. De deelnemers kunnen kiezen uit de 4, 8 of 16 km en de Muddy Kids Run van 4 km.

Meer water met extra waterobstakel

Wat er dit jaar allemaal nieuw is qua obstakels wil de organisatie nog een beetje geheim houden. Wat ze wel kunnen melden is dat er nog een extra water obstakel bij komt. Hopelijk komt er ook nog meer modder bij zodat het ook zeker de Mud and water challenge blijft!

Ben jij erbij op zaterdag 8 of zondag 9 juli? Kijk voor meer informatie en startbewijzen op onze eventpagina.

breakout run
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X