Win tickets Back to Basic Obstacle Run

Zet hem in je ​agenda, bereid je voor en kijk ernaar uit: Back to Basic obstacle run 2017. Voor de derde keer op een rij organiseert Back to Basic hét sportieve evenement vol obstakels in Roelofarendsveen. Vorige jaren was het een feest en ook dit jaar beloven ze extra uitdagende obstakels en een goede sfeer. Zorg zelf voor een dreamteam en train tot je alles aan kunt. Een tipje van de sluier? Trek niet je nieuwste kleren aan, ze kunnen vies worden. Schrijf je nu in!

Win tickets back to basic obstacle run

Wil jij tickets winnen voor de back to basic obstacle run? Laat dan hieronder weten met wie jij de uitdaging aan wilt gaan.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

15 reacties

 1. Ward van Teijlingen on

  Met Matthias Koudijzer natuurlijk!! Wij zijn niet vies van een beetje modder. Vorig jaar alleen bij de kids run kunnen zijn, we waren te laat voor reguliere kaarten. Dat wilen we dit jaar goedmaken. Back to basic; terug naar de basis. Modder, water en obstakels overwinnen om je doel te bereiken!

 2. Tom de Bruijn on

  Met Wesley Schot, hij heeft er nog steeds eentje tegoed van me! En laatste keer moest ik afhaken met gekneusde ribben toen ik wat gewonnen had 🙁

 3. Patricia Versteeg on

  Met Lenneke van Lunteren, omdat wij stoere 40+ vrouwen zijn en samen onverslaanbaar!

 4. Lonneke Berentsen on

  Heel graag met mijn dochter Robin Berentsen. Zij is zo’n kanjer en het is zo gaaf om samen met je dochter dit soort runs te lopen.

 5. Heike Boot on

  Met mijn broertje die heel vaak naar de fitness gaat maar stiekem te lui is voor het echte werk.

 6. Hans van der Kruijk on

  Met linda Poppe, mijn vrouw, die nergens voor terug deinst en geen uitdaging te groot vindt.

 7. Jaa leuk! Ik zou graag samen met Chantal van Zantvoort willen gaan, een collega van me die dezelfde passie deelt. We hebben alleen nog niet samen gelopen dus dat wordt wel eens tijd! 🙂

 8. Chantal van zantvoort on

  Ik wil deze run lopen met Lieke van Gerwen, op deze leuke en sportieve manier mijn collega beter leren kennen. Een betere manier is er niet toch?

 9. Linda Straver on

  Met Timothy Smeins. Net obstacle run Alphen gehad dus we zijn nog warm en een goed team 👌👌👌

 10. Jael Deleij on

  Samen met mijn jongere broertje, zou helemaal te gek zijn. Zijn alle 2 mannen die veel energie kwijt moeten dus: ECHT IETS VOOR ONS.

  Ons motto is dan ook: gas dr op

 11. Chantal Pekkeriet on

  Naar 2 jaar geleden de strongsisterrun en vrorig jaar de 12K wil ik dit jaar samen met m’n Broer Stefan graag de 21K doen! We houden allebei wel van een uitdaging en vinden het een super mooie obstaclerun!

Leave A Reply

X
X