Obstacle Run komt met kinderopvang

Voor alle ouders die geen kinderopvang hebben tijdens hun obstacle run hebben ze bij BaarloStormt een oplossing. Ze komen met een eigen kinderopvang tijdens hun evenement.

Harbourrun

Kinderopvang BaarloStormt

Hoera kindercentra en BaarloStormt bieden op zaterdag 17 juni gratis kinderopvang aan. Om ouders de mogelijkheid te geven om zorgeloos het parcours af te leggen kunnen kinderen tussen 0 en 12 jaar oud kosteloos onder gebracht worden bij Hoera (locatie Panta Rhei). Ouders dienen de kinderen zelf te brengen en op te halen. Het kindercentrum is geopend van 14.00 – 21.00 uur.

Alle kinderen zijn welkom

Hoera kindercentra zorgt voor professionele begeleiding van de kinderen. Ook zorgt Hoera voor de invulling van het verblijf en voor versnaperingen (boterhammen/fruit) en drinken. Kinderen die normaal niet opgevangen worden bij Hoera zijn ook van harte welkom! Wil je gebruik maken van opvang op deze dag dan kun je je aanmelden via de website van BaarloStormt. Aanmeldingen dienen minimaal één week voor BaarloStormt binnen te zijn. Hoera beoordeeld voor hoeveel kinderen er maximaal plaats is in de opvang. VOL = VOL om zodoende ook de veiligheid van de kinderen te kunnen blijven waarborgen. De aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

BaarloStormt

BaarloStormt wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd in samenwerking met Volksfeesten Baarlo. Al ruim 580 bestormers hebben zich ingeschreven. Meer info hier: https://obstakels.com/obstacle-run/baarlostormt-2017/

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X