Deelneemster obstacle run VenloStormt overleden

Intussen bereikt ons het droevige nieuws dat de deelneemster van het ongeval bij VenloStormt is overleden. VenloStormt gaat vandaag op wens van de familie van de familie van de nabestaanden toch door.

Bericht vanuit VenloStormt

De vrouw die zaterdagmiddag zwaargewond raakte bij een onderdeel van de hindernissen stormloop VenloStormt, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Glijbaan
De vrouw, deelneemster aan het onderdeel SprintStorm, was van een grote glijbaan het water van de haven in gegleden. Vlak daarna kwam er nog iemand naar beneden, die bovenop de vrouw terecht kwam. Het slachtoffer kwam niet meer boven water.

Duikers
Pas na een aantal minuten konden duikers haar naar de kant halen. Ze verkeerde in kritieke toestand en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze overleden.

Stilgelegd
Het resterende programma voor de zaterdag werd meteen na het ongeval stilgelegd. Het hoofdonderdeel van VenloStormt gaat zondag wel door. Mede op verzoek van de familie van het slachtoffer. Het wedstrijd-element is uit het programma gehaald. Deze zogeheten TopStorm is van het programma geschrapt. Ook de glijbaan waarbij het fatale ongeluk gebeurde, is uit het parcours gehaald.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X