About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. S.m Advocaat on

    Top run mooie obstakels, deden de 19 km.
    Minpuntjes waren: waar de 19 km weer bij de rest kwam was het erg druk bij de obstakels en moest je lang wachten.
    Als je allergisch bent voor gluten of chocolade had je pech dit jaar geen bananen enz.
    Waren te weinig water obstakels voor een water editie, maar al met al geniten en we will be back!

  2. Ik heb de zaterdag meegedaan met de 19km. De run was echt top! We zijn vaak genoeg door het water gemoeten en er waren ook bananen :D. En Cynthia blijft geweldig! Maar dan wel nog een verbeterpuntje waar ik me altijd aan stoor. De obstakels hangen te laag waardoor ik altijd met mijn voeten op de grond kom, (Deze steeds omhoog houden is te zwaar) het zou fijn zijn als dit nog verbeterd wordt.

Leave A Reply

X
X