3 reacties

 1. S.m Advocaat on

  Top run mooie obstakels, deden de 19 km.
  Minpuntjes waren: waar de 19 km weer bij de rest kwam was het erg druk bij de obstakels en moest je lang wachten.
  Als je allergisch bent voor gluten of chocolade had je pech dit jaar geen bananen enz.
  Waren te weinig water obstakels voor een water editie, maar al met al geniten en we will be back!

 2. Ik heb de zaterdag meegedaan met de 19km. De run was echt top! We zijn vaak genoeg door het water gemoeten en er waren ook bananen :D. En Cynthia blijft geweldig! Maar dan wel nog een verbeterpuntje waar ik me altijd aan stoor. De obstakels hangen te laag waardoor ik altijd met mijn voeten op de grond kom, (Deze steeds omhoog houden is te zwaar) het zou fijn zijn als dit nog verbeterd wordt.

 3. De viking runs moet je niet lopen voor een straffe tijd neer te zetten. Er zijn veel obstakels die uitdagend en leuk zijn maar 1 groot nadeel is het wachten. Voor een tobogan mag je al snel 20 min wachten voor je er eigenlijk af kan, zodoende ook voor wat andere obstakels.
  De Viking runs kondigen ook af dat hun runs geen race is, dus kwalijk kunnen ze niet genomen worden.
  Maar als je in de flow bent is het wel enorm verstorend om te moeten aanschuiven en wachten, dit verpest de beleving waardoor de relatief hoge kostprijs van hun runs doorweegt. Prijs kwalitatief was de run voor mij dus niet de moeite waard. Leuk voor al wie graag de parcours stapt en het op hun gemak wil doen maar ieder die het serieuzer wil nemen zal misschien hier niet zijn voldoening vinden.

Leave A Reply

X
X