Spartan Workout Tour

Vorige week waren we aanwezig bij de Kick-off van de Spartan Workout Tour in Amsterdam. De foto’s staan intussen online en de data voor de volgende workout tours komt er aan.

Kick-off Spartan Workout Tour

Het was een mooie zonnige dag en de locatie die gekozen was voor de start was een box van Crossfit 020 in Amsterdam Zuidoost op een steenworp van de ArenA. De middag begon met een korte warming-up in het gras. Tijdens de warming-up arriveerde oprichter en CEO van Spartan Race, Joe de Sena. Hij haakte nog even aan bij de warming-up en de aanwezigen konden vragen stellen aan Joe. Dat mocht alleen aan de hele groep in een plank-houding bleef liggen. Na een minuut of waren er voldoende vragen gesteld.

Spartan Workout Tour

Workout Tour

Na de warming-up is de groep in zes kleinere groepen opgedeeld en vervolgens is een parcours met een aantal hindernissen afgelegd. Naast het spoor staan er over een lengte van een kilometer meerdere vaste hindernissen en hier was een parcours uitgedacht. Met de warmte en de intensiteit was het voor iedereen pittige middag. Een goede voorbereiding op de eerste Spartan Race dus. spartan

Andere locaties

Binnenkort worden de andere locaties van de Spartan Workout Tour bekend gemaakt.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X