Trainingslocatie Spartain Fit komt met eigen obstacle run

In de zomervakantie is het traditioneel wat rustiger met het aantal obstacle runs in Nederland en België. Zo hadden we op zondag 16 juli nog geen enkel evenement op onze kalender staan. Daar komt met de Spartain Fit Obstacle Run verandering in.

Harbourrun

Spartain Fit

We kennen Spartain Fit natuurlijk als trainingslocatie van Henk-Jan Schipper. Naast deze trainingslocatie zien we ook steeds vaker lopers van het SpartainFit Team aan de start van obstacle runs staan. Daar blijft het niet bij want in juli komt daar ook de SpartainFit Obstacle Run bij.

Spartain Fit Team

Spartain Fit Obstacle Run

De run vindt plaats op en rondom het terrein van de SpartainFit homebase (SV Bernardus in Hazerswoude-Rijndijk). Het beloofd een run te worden die je niet snel zult vergeten als we de organisatie mogen geloven. Op het 8 kilometer lange parcours komen minstens 50 obstakels te staan. Welke dit precies zijn, dat houden ze (voorlopig) nog geheim. Er wordt afgesloten met de zwaarste “slotenmars” die je ooit hebt gelopen. Inschrijven doe je via de website van Spartainfit.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Family Fit Indoor Survival betrokken bij nieuwe obstacle run Staphorst - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X