XRACE, een ander type family run

Dit jaar zien we een explosie van family runs en kids runs in onze obstacle run wereld. Natuurlijk is het bijzonder leuk om samen met je familie door de modder en over obstakels te gaan. Wat wil je nog meer! Wil je eens iets meer doen dan alleen een mud run of obstacle run? Kijk dan eens naar XRACE.

Harbourrun

Wat is XRACE

XRACE is een familie evenement voor ouder en kind (6-14 jaar). Samen leggen jullie een parcours van 4 KM af, waarbij 10 mysterieuze opdrachten worden uitgevoerd. Deze uitdagingen zijn niet alleen fysiek; er moet worden gepuzzeld, gedanst en het geheugen wordt op de proef gesteld. XRACE is dus voor iedereen! Durven jullie het aan?

Geschiedenis van XRACE

XRACE komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland en jaarlijks ervaren meer dan 15.000 gezinnen de magie van dit evenement. Dit succes willen wij graag delen! Het evenement is uitgegroeid tot een internationaal evenement en wordt georganiseerd in Australië, Canada en Engeland. Nu dit bijzondere evenement ook naar Nederland komt, krijgen jullie de kans om de race zelf te ervaren.

Locaties

Er zullen dit jaar direct vier evenementen plaatsvinden in Nederland.

Meer informatie vind je op xracenl.nl

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X