Alle info over het OCREC komend weekend

Komende vrijdag begint de tweede editie van het EK Obstacle Course Racing in Biddinghuizen. Wat kun je precies verwachten? Lees het hieronder.

Voorproefje

Bekijk hieronder het voorproefje van OCRTube.com.

Programma

Het evenement begint eigenlijk al op donderdag. Hieronder het complete programma. De korte afstand is op vrijdag, de lange afstand (het hoofdnummer) op zaterdag en teamrun en charity run zijn op zondag.

Timetable OCREC

Volg het EK live

Zaterdag (en zondag) zullen we zelf live aanwezig zijn bij het EK. Je kunt ons volgen via Obstakels.com/live voor Facebook live, interviews en updates. Het EK heeft ook zelf een livestream die je hieronder drie dagen lang kunt volgen.

Deelnemers

Er zijn in het weekend in totaal meer dan 2.000 deelnemers en de meeste landen van Europa zijn vertegenwoordigd. We hebben geprobeerd een inschatting te maken van de topfavorieten bij de mannen en vrouwen.

Parcours

Het parcours kun je op het plaatje hieronder terugvinden. Op de 15 kilometer staan maar liefst 51 obstakels. Bijna al deze obstakels staan vlak bij elkaar op het bestaande parcours van de trainingslocatie. Voor de toeschouwers gaat het dus heel compact zijn en hopelijk goed te volgen. Bij de 15 kilometer ga je nog even wat verder weg om stukken hard te lopen, maar bij de 4 en de 8 kilometer blijf je dicht rondom de hindernissen lopen.
parcours EK

Hindernissen

Om maar direct met het laatste obstakel te beginnen. Hieronder zie je de laatste hindernis.

De bouwers van Bruggink en Rougoor hebben nog meer hindernissen gemaakt en hier een video van opgenomen.

 

Walljump

Walljump

Supersnake

Supersnake

MonkeyBars

MonkeyBars

UFO

UFO

Bruggink & Rougoor

Bruggink & Rougoor

Dragons-back

Dragons Back

Urban Sky

Urban Sky

Apenhang

Apenhang

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Pingback: Verslag Tot de Nek in de Drek - Obstakels.com, obstacle running nieuws

  2. Pingback: EK 2018 in Denemarken - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X