Obstacle Run Staphorst

Family Fit Indoor Survival betrokken bij nieuwe obstacle run Staphorst

Vorige week schreven we al dat trainingslocatie Spartain Fit met een eigen obstacle run komt. Later dit jaar komt er op onze kalender ook de nieuwe Obstacle Run Staphorst bij en daar is de bekende OCR trainingslocatie Family Fit bij betrokken.

Family Fit Indoor Survival

Bij Family Fit Indoor Survival beschikken ze over een survivalparcours, een in- en outdoorbaan, een ninja warriors training en een obstacle course racing training. Het bedrijf wordt gerund door Frans Mussche die we kennen van het EK, WK en Ninja Warrior. Frans is ook betrokken bij de Obstacle Run Staphorst, dus we verwachten een aantal mooie hindernissen. Tijdens onze Obstakels.com Awards 2016 won Family Fit de prijs voor de beste locatie.

Frans Mussche

Obstacle Run Staphorst

Het parcours van Obstacle Run Staphorst is 8 kilometer en loopt door de straten van Staphorst. Het exacte parcours is nog geheim, maar je gaat in ieder dwars door Family Fit en een aantal andere ondernemingen. Onderweg zul je bijna 30 hindernissen tegenkomen. Welke deze precies zijn is nog onbekend. Het evenement zal plaatsvinden op woensdagavond 9 augustus tijdens één van de Staphorstdagen. Naast de normale obstacle run is er ook een kids run waar de kinderen zich uit kunnen leven.

Inschrijven kan via https://www.obstaclerunstaphorst.nl/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top