Nieuw: Mud Masters 1K Knock Out

Tijdens de 5-jarige jubileumeditie van Mud Masters Biddinghuizen vindt op zaterdag 23 september de eerste editie van ‘Mud Masters 1K Knock Out’ plaats. Het lijkt een soort van Mud Masters meets Crossfit meets Ninja Warrior.

breakout run

Mud Masters 1K Knock Out

Bij dit extreme onderdeel daagt Mud Masters de 20 fitste mannen en de 20 fitste vrouwen ter wereld uit op een 1.000 meter lang hindernisparcours met Mud Masters obstacles en functional fitness-onderdelen. Denk hierbij aan obstacles als de quarterpipe ‘Pipe Runner’, de bevreesde ‘Monkey Bars’ en krachtonderdelen als ‘Rope Climb’, ‘Load Carry’ en ‘Sled Push’. De snelste man en de snelste vrouw winnen de wedstrijd en daarmee een eeuwige plaats in de virtuele Mud Masters wall of fame. Een onderdeel niet halen = Knock Out. Zo winnen alleen de besten van de besten. No mercy!

Inschrijven Mud Masters 1K Knock Out

Ga je ervoor? Meld je vóór 28 juli gratis aan via dit formulier. Let op: Aanmelden is geen garantie op deelname. Uiterlijk 8 augustus ontvang je van ons een persoonlijk bericht of je op de starterslijst staat. De minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

2 reacties

  1. Pingback: Mud Masters Festival? - Obstakels.com, obstacle running nieuws

  2. Pingback: Mud Masters Knock Out is terug - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X