Nieuwe obstacle runs op de kalender – Week 30

0

Deze week hebben we weer drie nieuwe obstacle runs aan onze kalender toe kunnen voegen. We lichten ze hieronder even kort toe.

Barrier Run Bergen op Zoom

Barrier Run Bergen op Zoom

Op 23 september is de eerste editie van de Barrier Run nabij de Binnenschelde in Bergen op Zoom. De afstand is 7,5 kilometer en de minimumleeftijd is 16 jaar. De Bergse Barrier Run staat dit jaar in het teken van het Campagneteam Huntington en er wordt dus ook geld ingezameld voor het goede doel. Meedoen kost 22,50.

KinderMudRun

KinderMudRun

Op 26 en 27 augustus is alweer de vierde editie van de KinderMudRun in het belevenissbos in Flevoland. Deelname is er al vanaf 6 jaar oud en de inschrijvingen zijn voor kinderen slechts 7,50.

Spartain Fit Obstacle Run Part 2

spartain-fit

Na een eerste editie eerder deze maand komt Spartainfit direct met een tweede editie. Op 23 september kun je meedoen aan deze run op de trainingslocatie van Spartainfit in Hazerswoude-rijndijk. Tickets zijn er vanaf 37,50.

Mis je een obstacle run of mud run?

We proberen onze kalender zo volledig mogelijk te houden. Mis je een run? Laat het ons weten via info@obstakels.com.

Facebook Reacties
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
Share.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X