Mud Masters festival

Mud Masters Festival?

Al jaren reizen we af naar Engeland voor Rat Race Dirty Weekend. Dat doen we deels omdat er na de run een groot feest is. In Nederland missen we dat een beetje. Toch begint de Mud Masters lustrumeditie in Biddinghuizen een beetje op een Mud Masters Festival te lijken.

Mud Masters Festival

Mud Masters strijkt dit jaar voor de vijfde keer neer op het terrein in Biddinghuizen. Na de EXPO in de Haarlemmermeer, waar het allemaal begon, is dit toch wel de locatie van Mud Masters in Nederland. Ze lijken dan ook flink uit te pakken tijdens deze jubileumeditie. Nieuwe obstakels als spinning monkeybars, een nieuw Brain Freeze obstakel, een Execution 2.0, meer nieuwe hindernissen en een nieuw concept als de Mud Masters 1K Knock Out. Het klinkt ons allemaal goed in de oren. Vandaag lijken ze nog een stapje verder te gaan.

Mud Masters Festival

Eerder vandaag werd namelijk aangekondigd dat ze een liveband hebben die op het festivalterrein de zaterdag en zondag af gaan sluiten. Als we het filmpje en de website van liveband “The Recipe” bekijken klinkt het in ieder geval alsof het een mooi feestje gaat worden.

Coverband 2.0
Onze zanger en 2 zangeressen, ondersteund door 4 professionele topmuzikanten, geven je non-stop Dance, Pop, EDM, Rock, Hiphop en meer.  Op onze tracklist staan bijvoorbeeld Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Calvin Harris, Katy Perry en Justin Timberlake. Met plezier als basis maakt de band samen met het publiek elke show opnieuw het ultieme feest. De juiste mix van interactie en enthousiasme completeert dit tot een onvergetelijke ervaring.

XXL-show
Als het feest echt “to the next level” mag gaan is dit wat je zoekt: 7 LED-screens met op maat gemaakte visuals, laser, CO2-kanonnen en confetti-streamers zorgen, bovenop de standaard spectaculaire lichtshow voor een overweldigende totaalbeleving.

En oké, we moeten het toegeven. De camping zoals bij Mud Masters Weeze ontbreekt nog op het moment, maar verder ziet het er festival-ready uit.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Mud Masters Festival?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top