40 Meter ringen bij de Bootcamp Obstacle Run

In het kader van “verder, langer, hoger” komt de Bootcamp Obstacle Run dit jaar met een extra lange editie van hun ringen-obstakel. Hij zal zo’n 40 meter zijn.

Harbourrun

40 Meter ringen en 40 obstakels

Bijna 40 obstakels staan klaar op 10 september bij Geestmerambacht in Langedijk. Naast grote hindernissen als de Bomb Drop Slide 2.0 (10 meter hoge glijbaan), Enemy Wall, Lord of the Rings (40 meter ringenbaan boven water) en de Alarm Tower zijn er dit jaar ook twee Mud Area’s met diverse obstakels voor de echte liefhebbers van modder. Het wordt moeilijk de run met een droog pak door te komen, want veel obstakels zijn dit jaar boven water opgesteld.

40 meter ringen

Bootcamp Obstacle Run

De Bootcamp Obstacle Run is de grootste run in de kop van Noord-Holland en vindt alweer voor de vierde keer plaats dit jaar. Op zondag 10 september is deze run en je kunt je nog steeds inschrijven. De startvakken stomen steeds verder vol volgens de organisatie. Er zijn nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. De afstanden van 6, 12 of 18 kilometer kunnen individueel of met een team worden gelopen. Wanneer je je inschrijft voor 13 augustus ontvang je een gratis t-shirt. Meer informatie op www.bootcamp-run.nl.

Ook een kids run

Ook voor stoere kinderen van 5 t/m 12 jaar is er op zaterdag 9 september een Family Run. Samen met een ouder overwinnen de kids een cool off-road parcours van 3 km met 20 obstakels.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X