Mud Masters Night Shift keert terug in 2018

Op 5/6 mei keert Mud Masters Night Shift terug naar de ruige voormalige Air Force Base van Airport Weeze bij Nijmegen! Dat wordt 12KM, 18KM, 42KM of 9 uur non-stop afzien in de nacht…

De inschrijving opent binnenkort op de website van Mud Masters. Save the date and stay tuned… ook voor een bijzondere aankondiging over Mud Masters 24 Hours!

Mud Masters Night Shift

Mud Masters Night Shift in de nacht van 5 op 6 mei neemt je mee naar een nieuwe dimensie! Midden in de nacht, met je hoofdlamp op, baan je je een weg door het donker over de meest spectaculaire Mud Masters-hindernissen van 2018. Er zijn drie uitdagingen: 12 kilometer, 18 kilometer en 9 Hours (AMRAP tussen 00:00 en 09:00 uur).

Het decor is een verlaten Air Force-basis met bossen en een modderafgraving op Airport Weeze (bij Nijmegen). Het startschot klinkt om middernacht en vlak na de indrukwekkende zonsopkomst, om 09:00 uur, stopt de Night Shift.

Mud Masters Night Shift is de grootste endurance uitdaging van Mud Masters in 2018. Als voormalig deelnemer van het reguliere event krijg je de mogelijkheid om next level te gaan, en als 24 Hours-deelnemer van eerdere jaren word je uitgedaagd om tijdens het 9 Hours-onderdeel een nieuw persoonlijk snelheidsrecord neer te zetten!

Meer Mud Masters

Meer weten over Mud Masters of op een andere datum meedoen? Kijk dan op onze speciale Mud Masters pagina.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Mud Masters 24 Hours Games onthuld - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X