10 euro korting en bonusobstakels bij Strongmanrun

Wedstrijdlopers die op 3 september als competitor starten bij de StrongmanRun in Hellendoorn, krijgen dit jaar voor het eerst te maken met penalties en breakobstakels.

breakout run

Verplichte hindernissen

Haal je een penalty obstakel niet? Dan moet je als competitor een penalty-rondje lopen. De afstand van de penalty is afhankelijk van het desbetreffende obstakel. De regels voor het nemen van de obstakels vind je hier.

Voor breakobstakels geldt dat bij het niet behalen het nummer van de competitor wordt genoteerd, waarna deze wel gewoon de run kan vervolgen. Dit zijn dus verplichte obstakels.

NIEUW: 2 extra obstakels voor competitors

Doe je aan de wedstrijdvariant mee, dan is er goed nieuws. In het parcours zitten 2 extra obstakels voor de competitors. Deze obstakels bevinden zich op een extra lus over de survivalbaan van ASV Atletics. Op beide obstakels zit een stevige penalty, een ronde van 400 meter over de atletiekbaan. Hoe deze hindernissen er precies uit gaan zien is nog niet helemaal bekend, maar aangezien het over een survivalbaan gaat, zal het niet heel eenvoudig zijn. Alle informatie die voor Competitors van belang is vind je hier.
10 euro korting

10 euro korting

We mogen nu ook 10 euro korting geven op een startbewijs voor de Fisherman’s Friend Strongmanrun. Gebruik daarvoor de volgende inschrijflink en de bijbehorende kortingscode:

De Strongmanrun is op 3 september in Hellendoorn. De dag ervoor vindt daar ook de StrongSisterRun al plaats. Inschrijven voor de StrongmanRun kan nog tot 1 september.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

Leave A Reply

X
X