Neptunus Run verhuist naar Oostende

Op zondag 12 november vindt de vijfde editie van de Neptunus Run plaats en dit voor het eerst in Oostende. De Neptunus Run is de finale van de spectaculaire KBC Spartacus Series, een reeks van obstacle runs die van februari t.e.m. november het land doorkruist. Inschrijven kan vanaf morgen 31 augustus om 11u. Met 4.000 verwachte deelnemers is het bovendien het grootste loopevenement aan de kust.

Harbourrun

Fort Napoleon in Oostende

Rond Fort Napoleon wordt een parcours van 10 km en minstens 25 hindernissen gebouwd. De start en finish liggen op de sportterreinen voor het imposante Fort Napoleon. Het parcours zal met een passage op het strand, de duinen, de haven en de Oostelijke strekdam een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De deelnemers zullen vanaf 11u starten in waves van +/- 200 personen. Zo kunnen alle deelnemers op een vlotte manier de obstakels overwinnen, al zullen ze natuurlijk ook de strijd moeten aangaan met de wind, het zand en zelfs het zeewater!

Alle deelnemers krijgen naast een geweldige ervaring, ook een uniek Neptunus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Er worden slechts 4.000 deelnemers toegelaten. Wie deze uitdaging niet wil missen, aarzelt beter niet om zich in te schrijven. Inschrijven kan vanaf morgen om 11u via www.kbcspartacusseries.be.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X