Maartje Kurvink wint StrongSisterRun

Uitgedost in hippiestijl, met blauwe  pruiken en uitbundige make up of ‘gewoon’ in strakke sportkleding;  2500 StrongSisters beleefden zaterdag een echte girl’s day out bij de StrongSisterRun in Hellendoorn. Van jong (14 jaar) tot oud (64 jaar), het was wederom een geslaagde editie.

Winterhell

Thema Mud, Love & Hippinez

In ‘StrongSisterVillage’ werden de vrouwen ondergedompeld in ‘Mud, Love & Hippinez’ het thema van de StrongSisterRun 2017.  De vrouwen konden kiezen uit een vol programma met workouts, beauty, relax, food, music met als hoogtepunt de zeven kilometer lange obstaclerun.

StrongSisterRun

De vrouwen konden kiezen uit een vol programma met workouts, beauty, relax, food, music met het hoogtepunt de zeven kilometer lange obstaclerun.

Om 14.00 uur vanmiddag ging de eerste groep deelnemers van start voor een uitdagend parcours met 22 obstakels. Daar werden ze bij de verschillende hotspots aangemoedigd door duizenden toeschouwers. Zondag is de dag voor de StrongmanRunners, die een parcours van 21 of 12 kilometer afleggen.

Beeldbepalend evenement

De StrongSisterRun maakt deel uit van de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges, een potentieel beeldbepalend evenement voor de provincie Overijssel.  De StrongmanRun en StrongSisterRun zijn door de provincie Overijssel daarvoor officieel aangewezen.

StrongSisterRun8

Uitslag StrongSisterRun Hellendoorn  2017

  1. Maartje Kurvink
  2. Ilona Hofman
  3. Dita Heikens
Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X