LUNAR, een bijzonder 24-uurs teamevent

Over iets meer dan een maand vindt Lunar plaats, een 24-uurs teamrun van de organisatie achter Run For Our Lives.

Harbourrun

LUNAR onderdeel 1 – Rondjes lopen op een OCR parcours

Tijdens LUNAR zal je samen met je teammates proberen om zoveel mogelijk rondjes van 2 tot 5 km af te leggen. Onderweg kom je ongeveer 10 obstakels tegen welke allemaal verplicht zijn. Je loopt deze rondjes in je eentje en niet met je team. Per rondje dat je aflegt verdien je een punt, of token. Het team dat na 24 uur de meeste Tokens heeft verzameld, mag zich zonder fout de LUNAR HEROES noemen.

LUNAR Onderdeel 2 – Battlefield

Dit zijn de battles. Je hebt hier zo’n 20 uitdagingen waar je extra punten mee kunt winnen of verliezen. Het idee is dat je andere teams uitdaagt en zo extra punten krijgt. De drie teamgenoten die niet op het OCR-parcours lopen gaat deze battles aan.

Run for our lives

LUNAR Onderdeel 3 – De finale Disaster Run

We sluiten de 24u af met een ronde op het 10k parcours van Disaster Run. Deze 10k leg je met je hele team af. Elk teamlid krijgt 5 bandjes om, (25/team dus). Falen op een hindernis is een bandje kwijt. Dus alle spectaculaire hindernissen van Disaster Run zullen ook door de Lunar deelnemers worden genomen.

De winnaar

Op het einde tellen we de 2,5k rondes, de punten van de battles en de overgebleven bandjes van de 10k finish. Daar trekken we de strafpunten van af om zo de winnaars te bepalen. De winnaar zal dus het team met de beste combinatie van kracht, uithouding en behendigheid zijn.

En verder?

Een kampeerterrein, warme maaltijden (ook ’s nachts), 24 uur warme douches… Alles bij elkaar een mooie uitdaging! Meer informatie vind je op de website van Run For Our Lives.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X