Bekijk dit weekend live Spartan Race Tirol

Het Spartan Race EK staat voor de deur. Daarnaast hebben we volgende maand de eerste Nederlandse Spartan Race nabij Amsterdam. Wil je zien hoe het er bij Spartan in de bergen aantoe gaat? Kijk dan dit weekend naar de livestream van de Oostenrijkse Spartan Race Trifecta-weekend.

Spartan Race Tirol Live

Het weekend van 8-10 september is de Spartan Race Oberndorf in Oostenrijk. Je kunt het hele weekend hieronder volgen. Stream stuk? Bekijk hier de live-page.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X