Hele vette aftermovie OCR Series Race 1

Normaal gesproken delen we hier niet elke aftermovie. Met meer dan 200 evenementen op de kalender is dat ook bijna niet te doen. Toch moeten we aan de aftermovie OCR Series even aandacht besteden.

Harbourrun

Aftermovie OCR Series – Seizoen 2 – Race 1

De finale van het eerste seizoen was te zien op Ziggo Sport. Je had in die uitzending echt het gevoel dat je naar een spannende wedstrijd zat te kijken. Dit kwam onder andere door de tijdverschillen die je overal zag. En precies dat heeft Strong Viking in hun eerste aftermovie van het nieuwe seizoen duidelijk in beeld gebracht. Je kunt de race volgen en hebt in minder dan vijf minuten een mooie samenvatting van de wedstrijd. Erg mooi gedaan en hopelijk zien we dit bij elke wedstrijd terug.

Zelf meedoen aan de OCR Series? Bekijk hier de complete kalender.

De aftermovie is gemaakt door Small Giant Productions.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X