Volg het ijskoude EK Spartan Race live

De komende vier dagen zijn we in Andorra om live bij het Europees Kampioenschap Spartan Race te zijn. Op onze live-pagina zullen we zo veel mogelijk verslag proberen te doen en kijken we hoe het de Nederlandse atleten vergaat.

Harbourrun

Deelnemers

Eerder hebben we al een lijstje gemaakt van de Nederlandse deelnemers die aan de start staan. Wil je kijken wie er allemaal meedoen, dan kun je dat hier terugzoeken: herendames. De mannen zullen om 8.30 van start gaan. De vrouwen om 8.45.

Winters weer bij het EK

De start in Encamp ligt op ongeveer 1.300 meter hoogte en de pieken van het ski-gebied gaan tot 2.500 meter. Hoe het parcours precies zal lopen is niet bekend, maar Spartan kennende gaan die heuvels flink beklommen worden. Volgens de laatste weerberichten wordt het zeer koud.

Hierboven ziet het er allemaal nog bijzonder blauw uit. Schijn bedriegt want alle deelnemers zijn geïnformeerd dat de regels voor een winter-Spartan zullen gelden. Dat wil onder andere zeggen dat je verplicht een fluitje en isolatiedeken mee moet nemen. Het laatste weerbericht heeft het over 13 centimeter sneeuw en tijdens de start zal het zo’n -5 graden zijn.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X