Titan Swim is de eerste Obstacle Swim

Meestal praten en schrijven we hier over in obstacle runs. In Belgie kun je je nu ook inschrijven voor een obstacle swim. De organisatie van de Titan Run komt met een speciale watereditie.

Harbourrun

Titan Swim

Ze passen enkele Titan Run obstakels aan zodat deze in het water geplaatst kunnen worden en ze hebben unieke inflatables ontworpen. Je kunt deze overwinnen op een 1 kilometer lang parcours in zowel diep als ondiep water. Een zwemdiploma is dus zeker handig. De ticketverkoop is ondertussen gestart en 25% van de 1.800 tickets zijn reeds verkocht volgens de organisatie.

Meer info op TitanSwim.BE

De obstakels

Op de website staan al een aantal voorproefjes van hindernissen.

Titan Swim

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Pingback: Nieuwe site en 20% korting Titan Run - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X