Eenvoudiger kwalificeren WK bij OCR Series

Nu het WK komend jaar dicht bij huis is wordt het natuurlijk verleidelijk om zelf mee te gaan doen. Hiervoor dien je je natuurlijk wel te kwalificeren. Dat is sinds vandaag een stukje eenvoudiger geworden bij de OCR Series.

Kwalificeren WK bij OCR Series

Ondanks dat de nieuwe eisen nog niet op de site van het WK staan krijgen we zojuist wel bevestigd dat het eenvoudiger wordt om je plek voor het WK te bemachtigen. Bij de age groups zal de hele top 20 naar het WK mogen gaan. Op dit moment is dat nog de top 10. De 50%-regel blijft wel gelden. Wil je in het pro-vak starten dan zul je wel gewoon nog steeds top 10 OCR Series moeten lopen. Dit geldt overigens alleen voor de OCR Series, niet voor de andere kwalificaties in Europa.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X