Start 2018 met de NieuwjaarsStorm

Nieuwjaarsdag wordt ook dit jaar weer ingeluid met NieuwjaarsStorm. DSV VenloStormt en Samen voor Palliatief slaan opnieuw de handen ineen. Net als vorig jaar wordt er geld ingezameld voor het goede doel en dat is de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Winterhell

NieuwjaarsStorm

Om klokslag 12.00 uur klinkt het startschot voor de Nieuwjaarsduik in de Maashaven in Venlo. Duik je zelf niet mee? Kom dan gerust een kijkje nemen op de Maasboulevard om de bestormers aan te moedigen en te genieten van een warm drankje en soep uit eigen keuken.

Voor deelname aan NieuwjaarsStorm geldt een inschrijfbedrag van 5 euro, dit bedrag en de opbrengsten van de verkoop van de warme drankjes en soep komen ten goede aan het goede doel.

Aanmelden voor NieuwjaarsStorm is verplicht en kan via de website van DSV VenloStormt. Op de website www.venlostormt.nl vind je meer informatie over NieuwjaarsStorm. 

Meer informatie over Stichting Samen voor Palliatief
Stichting Samen voor Palliatief is een Roparunteam dat zich inzet voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit doen ze door deel te nemen aan ’s werelds langste estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam. Naast de sportieve prestatie organiseert het team diverse acties en sportevenementen in de regio. Inloophuizen, hospices en pruiken voor kinderen met kanker, zijn enkele doelen die de stichting Roparun financieel ondersteunt. Voor meer informatie: www.samenvoorpalliatief.nl.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X