mobstacle

Mobiele Rig van Mobstacle gepresenteerd

Tijdens de Crossfit Lowlands Throwdown 2017 is het eerste prototype van Mobstacle, de Mobstacle MT-1, gepresenteerd.

Harbourrun

Mobstacle MT-1

Mobstacle wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de sport Obstaclerun door solide, snelle en multifunctionele producten voor trainingen en wedstrijden te bieden al dan niet gecombineerd met erkende opleidingsaanbod.
Mobstacle is nieuw op de markt en lanceerde 2 weken geleden het eerste prototype MT-1 tijdens de CrossFit Lowlands Throwdown in Omnisport Apeldoorn. De MT-1 is een Obstacerununit die 1 trainer in ongeveer 15 minuten op kan zetten en ruimte biedt voor 16 verschillende klimsporen. Als trainer kun je helemaal zelf bepalen welke klimsporen jij aan wil bieden. Hierdoor sluit de training in een handomdraai naadloos aan aan het niveau van de groep. Na een training rijdt je zo weer naar een andere geschikte plek die dichter bij de atleten is of aantrekkelijk is vanwege de omgeving. Op de meeste locaties is een vergunning voor het plaatsen van een MT-1 niet noodzakelijk.

Mobstacle to go

Om de hele unit te verplaatsen heb je alleen een rijbewijs B nodig en een gemiddelde auto vergelijkbaar met een VW Golf. Voor diegene die dit gemist heeft kan op donderdag 16 of vrijdag 17 november ook terecht bij ‘stand 25’ in de IJsselhallen in Zwolle tijdens de TrendsExpo 2017. De MT-1 ondersteunt hier de stand van THOR Zwolle. Entree is gratis maar hiervoor is wel een aanmelding op de website van Trendsexpo nodig. Prijzen zullen later bekend gemaakt worden. Zodra we hier meer informatie over hebben laten we het weten.mobstacle to go
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Mobiele Rig van Mobstacle gepresenteerd”

  1. Pingback: Trainingstools: ObstacleBox, Mobstacle en OCR Rig - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top