Spartan Race Maastricht in 2018

Dit jaar hadden we de eerste Spartan Race in Nederland. De vraag was natuurlijk of ze ook terugkomen in 2018. Daar kunnen we nu wel antwoord op geven. Ook in 2018 zullen we Spartan Race in Nederland zien. In IJmuiden? Dat is nog de vraag. Ze hebben vandaag wel hun Spartan Race Maastricht bekend gemaakt.

Spartan Race Maastricht

Op zaterdag 30 juni kun je meedoen aan de eerste Spartan Race in het zuiden van het land. Bij de Sint Pietersberg zal een Spartan Sprint en Spartan Super zijn. Daarnaast is er ook een Spartan Junior voor de kleinste Spartans en kun je meedoen aan een Hurricane Heat. Deze laatste is geen normale obstacle run.

Ervaar een Spartaanse race in een unieke setting: het festivalterrein bevindt zich aan de Maaspromoenade in het centrum van de stad! De renbaan volgt de Maaspromenade, het Stadspark naar Sint Pieter met zijn schilderachtige terrein en hoogteverschil – en met een hoogtepunt in de steengroeve van Sint Pieter! – Spartan Race

Hurricane Heat

Wat is een hurricane heat? De afstand is niet gedefinieerd, de duur van de Hurricane Heat bedraagt ongeveer 4 tot 6 uur. Dat is het enige wat je moet weten: “Verwacht het onverwachte.”

Schrijf je snel in

Hoe langer je wacht met inschrijven, hoe duurder het event wordt. Bij Spartan gaat dat niet op tijd, maar op het aantal plekken. En er zijn er nog een paar vrij in de goedkoopste categorie.

Tip: vergeet niet te stemmen op de beste obstacle runs van 2017.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Comments are closed.

X
X