Mobstacle & Mud Masters Clinics

Ben jij een trainer en wil je je leden goed aan de start van een Mud Masters laten verschijnen? Dan komen Mobstacle en Mud Masters nu met iets nieuws, de Mud Masters Clinics.

Mud Masters Clinics

Ze organiseren deze clinics speciaal voor trainers, om deelnemers beter voorbereid aan de Mud Masters-start te laten verschijnen. Het geeft jou als trainer de kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden, die je vervolgens kunt overdragen op jouw leden.

De clinics bestaan uit onderdelen als trainingsopbouw, voorbereiding, specifieke hindernistechnieken en trainingsvormen en uiteraard een mooieworkout. Ze worden gegeven door Eric van den Ham (wedstrijdatleet en voormalig Hoofd Fysieke Training Korps Mariniers) van Mobstacle. De mobiele hindernis Mobstacle is official partner van deze Mud Masters Trainers Clinics en zal ingezet worden tijdens de clinics en op de events.

 Data en locaties clinics

Zondag 28 januari11:00 – 16:00 uurCrossfit Hillfit Uden
Zaterdag 10 februari11:00 – 16:00 uurCrossfit Mainport Hoofddorp
Zondag 3 juni11:00 – 16:00 uurTough Ground Almere

Inschrijving 

Aanmelden is uitsluitend mogelijk voor trainers. De training staat open voor trainers met diverse fysieke niveaus en ervaringen. Het is de bedoeling dat je zelf zorgt voor eten, drinken en buitensportkleding.

Na het voltooien van de clinic ontvang je een ticket voor een Mud Masters-event naar keuze ter waarde van > €65,00. Een ticket voor de clinic kost €75,00 per persoon. Let op: Het aantal tickets is zeer beperkt! Inschrijven kan via de site van Mud Masters.

Mud Masters

Wil je zelf nou meedoen aan Mud Masters. Kijk dan op onze speciale Mud Masters kalender. Er zijn diverse evenementen in Nederland en Duitsland. Naast de normale runs zijn er ook een marathon, een night shift en een speciale kids & family run.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X