Twee nieuwe hindernissen van Strong Viking in 2018

In de rustige wintertijd staan er weinig obstacle runs op het programma. Dat wil niet zeggen dat de organisaties stilzitten. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan nieuwe obstakels voor seizoen 2018. De eerste twee nieuwe hindernissen van Strong Viking zijn intussen bekend.

Nieuwe hindernissen van Strong Viking

We verwachten dit jaar weer veel nieuwe hindernissen bij de diverse runs. Strong Viking heeft alvast een teaser gegeven en de eerste twee online gezet. Zelf meedoen aan Strong Viking? Kijk dan op onze special Strong Viking kalender.

Wheel of Steel

Weaver 2.0

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

3 reacties

  1. Pingback: Nieuwe hindernissen januari 2018 - Obstakels.com

  2. Pingback: Trend voor 2018? Obstakels met tunnels - Obstakels.com

  3. Pingback: Nieuwe hindernissen februari 2018 - Obstakels.com, obstacle running

Leave A Reply

X
X