Spartan Beast naar Nederland

Afgelopen jaar hadden we de eerste Spartan Race in Nederland. Het is de organisatie blijkbaar bevallen, want ze komen dit jaar groter terug. Eerst is al de Spartan Race in Maastricht bekend gemaakt. Nu komt er ook een grotere editie in Amsterdam, met een Spartan Beast.

Harbourrun

Spartan Beast

Waar we het afgelopen jaar nog met slechts twee afstanden moesten doen, de Sprint en de Super komt nu ook de langste afstand naar IJmuiden, de Spartan Beast. De datum is 1 september en de locatie is wederom IJmuiden aan Zee.

Meer dan 3.000 Spartans maakten deel uit van de Spartan Race tribe tijdens de première in IJmuiden aan Zee 2017. Maar dat was pas het begin… We komen terug en zijn sterker dan ooit. Bereid je voor op het debuut van de Spartan Beast in Nederland! De Beast komt samen met de beroemde Super en populaire Sprint – en vergeet ook de jongste generatie niet! Voor hen hebben wij de Spartan Kids Race.

De Beast heeft aparte categorieën voor de Elite en Age Group racers – met prijzen voor de top 3 in de Elite en iedere Age Group van de Age Group category. Daarnaast is er de mogelijkheid om je te kwalificeren voor het Spartan Europees en Wereldkampioenschap. – Spartan Race

De registratie opent op 22 januari om 8. 00 uur. Inschrijven kan hier.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X