Team Urban Sky gaat voor de prijzen

Gisteren vroegen we ons af wie de opvolgers van Thibault en Zuzana gaan worden bij de tweede OCR Series. De kans is groot dat ze uit het Team Urban Sky komen. Dit team gaat dit jaar voor alle prijzen.

Team Urban Sky

Team Urban Sky is ontstaan om de talentvolle ocr-lopers in het deelnemersveld te ondersteunen met als doel dat de atleten nog beter kunnen presteren. De inspiratie voor dit team komt uit de manier waarop teams in andere sporten zoals schaatsen functioneren. Deze teams zorgen voor hun atleten door sponsoren te vinden die hen kunnen ontzorgen. De opzet van dit team is dan ook om zowel de sporter als commerciële partner te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Op dit moment worden bedrijven vaak drie keer per maand gebeld of ze iemand willen sponsoren. Wij bieden een concept waarbij er overkoepelende afspraken met sponsoren worden gemaakt, dit heeft als voordeel dat bedrijven een aanspreekpunt hebben voor het partnership, en niet met 10 sporters individueel om de tafel zitten. Willen we er echt met z’n allen een sport van maken, dan is structuur het toverwoord! Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met heldere afspraken voor sporters en partners. Dit schept voor iedereen helderheid en vertrouwen. Helaas is gebleken dat de afgelopen jaren teveel goed bedoelde initiatieven sneuvelde omdat er simpelweg te weinig kennis was om de sport naar een hoger niveau te tillen. – Rick Urban

Op dit moment bestaat team Urban Sky uit een mooie mix van mannen en vrouwen uit Nederland en Belgie. Rick Urban: “ We hebben gekozen voor een mix tussen aanstormend talent en ervaren ocr atleten. Tijdens onze eerste meeting hebben we gevraagd naar hun doelstellingen.Ik kan je wel vertellen dat 2018 zo maar een heel mooi jaar voor ons kan worden”

Team doelstelling

Het doel is om top sporters te faciliteren en te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het worden van een nog betere atleet.

“Met onze sporters hebben we gekeken wat de main events zijn waar wij ons graag willen meten met de overige atleten. Voor dit jaar hebben we gekozen voor de OCR series, OCR European Championships en het OCRWC. Tijdens deze events willen wij graag als team het hoogst haalbare resultaat behalen. Wij zijn niet vies van ambitie maar wel graag in combinatie met veel fun!”

In het komend jaar wordt het elite team doorontwikkelt naar een professioneel team waar we trots op kunnen zijn. Daarnaast bouwen we aan een ‘development team’ waarmee we talenten een platform kunnen geven zichzelf te verbeteren.

 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X