Spartan WK blijft Amerikaans feestje

Het onafhankelijke WK Obstacle Course Racing verliet na twee jaar de Verenigde Staten voor Canada en is intussen naar Engeland verhuisd. Helaas is dat bij Spartan niet het geval. Het Spartan WK van Spartan Race zal dit jaar wederom in de Verenigde Staten plaatsvinden.

Harbourrun

Spartan WK

Het Spartan Wereldkampioenschap 2018 zal op 29 en 30 september 2018 terugkeren naar North Lake Tahoe. Atleten uit meer dan 30 landen nemen deel aan de nationale en regionale kampioenschappen en hopen zich te kwalificeren voor het Spartan Wereldkampioenschap.

Gekwalificeerde atleten zullen niet alleen strijden om de glorie van Spartan, maar ook voor hun aandeel in meer dan $ 125.000 aan contanten en prijzen. Is kwalificatie voor de kampioenschapsheat niet jouw doel? Geen zorgen – het 2018 Spartan Wereldkampioenschap weekend heeft voor iedereen wat te bieden.

Geschiedenis wordt geschreven. Ben jij er bij om het mee te maken? Of ben je getuige van dit historische moment? – Spartan Race

Meer info: Spartan

spartan wk

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X