VenloStormt stopt met andere edities

Vorige week konden we al melden dat de organisatie van BaarloStormt overgaat van VenloStormt naar BaarloBattert. In Dagblad de Limburger lezen we vandaag dat de organisatie ook gaat stoppen met de evenementen in Roermond en Heerlen.

Alleen nog VenloStormt

Volgens de Limburger legt de organisatie de focus volledige op VenloStormt om het veiligheidsniveau te verhogen. Dus geen HeerlenStormt en RoermondStormt in 2018. RoermondStormt was in 2017 afgelast vanwege te weinig deelnemers. HeerlenStormt, wat een vervolg was op UrbanRace Heerlen vond in 2017 nog wel plaats, maar in 2018 ook niet meer.

We kunnen terugkijken op mooie en gezellige eerste editie van HeerlenStormt. Waarbij we mooie samenwerkingen zijn aangegaan met diverse partijen uit Heerlen. Helaas zagen we al in 2017 dat het deelnemersaantal achter bleef bij de verwachting.

De stichting is afhankelijk van inkomsten uit deelnemersbijdrage en sponsoring om het evenement te kunnen financieren. Om een economisch verantwoord evenement te kunnen organiseren is er een forse groei van deelnemers nodig, die we niet realistisch achten voor 2018. Mede hierom is besloten om in 2018 geen nieuwe editie van HeerlenStormt te organiseren. – Website HeerlenStormt

Niet meer door het centrum

Iets anders wat gaat veranderen is dat de run niet meer door het drukke centrum gaat, maar alleen nog over de Maasboulevard en in de uiterwaarden van de Maas.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Leave A Reply

X
X