Te koop: set hindernissen

Update: verkocht.

Harbourrun

Een aantal jaar geleden werd de trainingslocatie OCTC in Amsterdam gebouwd. Helaas moest deze na een aantal maanden alweer dicht. Een deel van de hindernissen is toen in een hal opgeslagen. De eigenaar wil er nu vanaf. Organiseer jij een evenement of heb je een eigen trainingslocatie? Dan is deze set hindernissen misschien een mooi aanbod.

Set hindernissen

De set bestaat uit de volgende items:

  • 2 stuks Berlin Wall = 6 delen wand en bijhorende planken ter ondersteuning
  • 8 stuks Woodclimb = 8 delen in elkaar gezet die je zo met 4 stuks of 8 stuks naast elkaar kunt plaatsen.Als je er, net als wij, een doek voor laat drukken en er op bevestigd hebt je meteen een prachtig reclame object.
  • 3 stuks Horden = losse delen hout en ronde balken die eenvoudig in elkaar te zetten zijn
  • 1 Klauterkabouter = 2 zijkanten die in de grond moeten en waartussen de ronde balken geplaatst worden
  • 2 stuks Schotse Muur = 4 houten 3 hoeken en bijhorende planken
  • 7 tractor banden
  • +/- 100 autobanden

Interesse? Mail dan naar Lars@sportevents.amsterdam

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X