Nieuwe hindernissen februari 2018

Nu er nog steeds geen evenementen zijn gaan we gewoon nog even door met het publiceren van nieuwe hindernissen. Na het bericht over de tunnels, de januari-update en de eerste twee van Strong Viking vandaag nog vijf nieuwe hindernissen.

Harbourrun

Brain Freeze 2.0 – Mud Masters

De Brain Freeze krijgt een update. We vonden hem in Biddinghuizen afgelopen jaar al behoorlijk koud, maar dit is de 2.0 editie.

brain freeze

Moving Peg Boards – Strong Viking

Aan de video hieronder te zien gaat het een hele zware worden. Mocht je met het normale peg board al moeite hebben, dan gaat dit zeker een pittige worden.

Rope Charge – Mud Masters

Deze komt in de 18 kilometer van Mud Masters. Check de kalender voor de volgende Mud Masters.

rope charge

Low Rig – Strong Viking

Naast de Platinum Rig en Varjagen Saga nu ook de Low Rig bij Strong Viking. Alle Strong Vikings vind je hier.

Hang Over – Mud Masters

Ook deze hindernis komt alleen in de langste afstand van Mud Masters. Je kunt maar beter alvast goed gaan trainen op die armspieren.

hang over

Tip ons!

Zowel Mud Masters als Strong Viking zijn actief met het naar buiten brengen van hun nieuwe hindernissen. Heb jij nou hindernissen gezien bij andere evenementen die we nog niet eerder tegengekomen zijn? Laat het ons dan weten via Facebook of via info@obstakels.com.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X